Tell me something I dont know!

Så många som börjat klaga på att jag inte laddat upp filmer på youtube på så länge så here it is... in your face;D haha kommentera gärna och om du har youtube så ja subscribe :)

(i denna video är det lite prat och a sneak peek av min nya cover... så lyssna gärna :D)

.

.
Ni kanske känner igen den ifrån....:
http://www.youtube.com/watch?v=uW9HFapuoAw&p=49F8B0C380B244BA&playnext=1&index=48

Kärlek,
Malin a.k.a MissfamousMa ;)

M.A.W stands for Make A Wish!

Minns ni att jag sa att jag hade ett möte att ta tag i? Mötet var ju med M.A.W som jag så fint skrev, M.A.W står för.... Make A Wish! Det är en organisation i USA som hjälper barn med livshotande sjukdomar att få en önskning att slå in. Många stora människor i just USA har hjälpt till att göra dessa önskningar och drömmar att slå in, the Jonas brothers, Mariah Carey, Selena Gomez och så många fler. Jag hade nu kunnat vara en bland dessa. Jag fick den äran att få skriva en låt och framföra den som ett "soundtrack" för Make a wish foundation. http://www.wish.org/

Skriva en låt som representerade deras hårda och otroliga arbete, den skulle spelats på deras hemsida och på radio och när M.A.W hade evenemang och så liknande! En otrolig ära!!!!! Men, det fanns aldrig tid för att boka in ett möte, pga den stora tidsskillnaden som är. När jag kunde så kunde inte VD:n som mötet skulle råda med och tvärtom! Vilket är väldigt tråkigt. Men det kommer nya möjligheter! Men detta var ju just ett Malin uppdrag, jag hade fått hjälpa på det sättet jag alltid velat. Och nu hade jag dessutom hjälpt barn med livshotande sjukdomar.

Att kunna göra sin röst hörd är något som jag tror skulle vara helt underbart, det finns så mycket som händer runt om i världen som vi inte ens vet om! Visste ni t.ex. att i USA så kidnappas det väldigt mycket barn varje år, som aldrig kommer hem igen?!
  • 797,500 children (younger than 18) were reported missing in a one-year period of time studied resulting in an average of 2,185 children being reported missing each day.
  • 203,900 children were the victims of family abductions.
  • 58,200 children were the victims of non-family abductions.
  • 115 children were the victims of "stereotypical" kidnapping. (These crimes involve someone the child does not know or someone of slight acquaintance, who holds the child overnight, transports the child 50 miles or more, kills the child, demands ransom, or intends to keep the child permanen

Det skrevs en låt om just detta, among the missing med Kathy Mattea. Tyvärr kan jag inte hitta den och lägga upp den här men sök på texten så säger den mer än någonting annat!

Jag är inte ett barn med en livshotande sjukdom, men min önskan är att få kriva en låt som betyder något för någon, och en vacker dag ska min önskan slå in... den dagen kanske jag kan hjälpa andras önskningar att slå in!

Nick Morgan är ett av alla de barn som blivit kidnappade, här kan ni läsa om henne: http://www.morgannick.com/index.html

There Is Always Hope!

New York, concrete jungle where dreams are made of

Lite ändrade planer som det ser ut just nu! Jag kommer nog inte tillbaka till California for a while! Jag och Hanna kollar skolor i the big apple, staden som aldrig sover, NY.... kärt barn många namn...haha!


Så har ni tips på organisationer man kan åka med?

Vi har redan börjat maila och kolla lägenheter, man kan ju aldrig vara ute i för god tid! Och skönt för lilla mig, då jag redan har visum! MEN vet ju däremot inte om det funkar... haha!

Jaja, en sak i taget! Organisation.... hm?!


RSS 2.0