...

HATAR (!!!!) att vänta på besked! Vill veta nu om jag kommer in eller inte!
*Snälla, snälla, snälla... jag kommer in*
-


Blueberry

Blueberry ringde idag... De sa att de skickat min ansökan till SBCC men att de kan vara försent! Men att de håller tummarna för att jag kommer in iaf, och jag håller också tummarna!!!!!!!!! Hoppas ni håller tummarna med mig!
.
Men bara för att vara på den säkra sidan ska jag börja fylla i papper för att åka som Au Pair med STS. Man kan aldrig vara för säker på något, men åka det ska jag!!!
.
Håller er uppdaterade, om ni har några frågor kan ni kommentera dem eller maila mig på missfamousma@hotmail.com så svarar jag på dem här på bloggen!
.
Keep your fingers crossed!
.

Ansökan + bröllop

ANSÖKAN ÄR INSKICKAD OCH LÄGENHETS JAKTEN FORTÄTTER!

Var på Bröllop igår, inte Vickans och Daniels utan min kusin gifte sig också. Såg däremot när Vasaorden åkte med brudparet ombord! Jag älskar bröllop!!!! Så fint! Kollade på Kronprinsessans och prinsens bröllop idag på svtplay, hur fina var de inte tillsammans?!?! SÅÅÅÅÅÅ FINA!
.
Men som sagt var ju också på bröllop igår, på ett ställe som heter Fåfängan (Vet, skumt namn:s) och detta ställe hade en underbar vy ut över Stockholm... Slottet och allt!!! Helt underbar utsikt. Utsikten gjorde att jag kände en smärre ångest för att åka, men jag får hitta ett ställe som är lika vackert där borta som jag har hittat här nu!
Titta på utsikten:
Shit, vad jag kommer sakna denna storstad som jag är så trött på!!!

Who can say if I've been changed for the better?

Nu är en avskedsmiddag inbokad, att ta farväl av vänner är nog bland det värsta som finns! Jag vet att vi kommer ses igen, men ett år är en lång tid och det känns så konstigt. Hittade en låt som passar in på hur jag känner för mina fina vänner:
.

.
.

.
Jag vill tacka er för alla fina ord ni sagt till mig och för alla de gånger ni funnits som stöd! Och det som får mig att orka med ett hejdå är denna låt och "Adjö är ej för alltid, farväl är inte slut".
TACK för att jag fick/får vara en del av era liv! <3
.
.

En inte så vanlig torsdag!

Betygen kom idag!!!!!!!! Så nu är allt fixat så imorgon åker ansökan till Santa Barbara City College in!! :D Cant wait!
.
Var även och köpte en berlock på Thomas Sabo idag, jag och Ebba ville hitta en likadan berlock som symboliserar vår vänskap och att vi har varandra även då jag kommer befinna mig på andra sidan jorden. Det blev en stjärnberlock där det står "You are my lucky star"! I like!!!!!!!

Betygen

SNART KOMMER BETYGEN MED POSTEN!!! då kan jag äntligen skicka in min ansökan!

To Sir, with love

Jag är en riktigt Gleek som de kallar det... är ett stort fan av Glee! Alla låtar och alla danser. Har några favoriter som jag tänkte dela med mig av som får mig att känna extra mycket känslor och som får mig att tänka på de som står mig närmast och på att jag om ca 1 1/2 månad inte kommer se dem på ett år!
.


.
.
Okej, nog med mina nördfasoner! Men som sagt älskar Glee och de här är typ vad som befinner sig i mitt huvud just nu...

I´ll see you soon then...

Tänkte skriva ett inlägg med lite info om vem jag är och min resa för er som inte vet :)
Okej, hm... Mitt namn är Malin och jag har haft en dröm om att bo i USA sen jag gick i 6:an tror jag. Så i år tog jag studenten, vilket var en underbar känsla för då får jag en chans att jobba på mina drömmar i USA... men samtidigt en väldigt jobbig känsla då jag älskade (älskar gör jag ju faktiskt) min klass. Så till er i 07Spd som läser detta, TA ÅT ER!!!! <3
.
Men okej, åter till ämnet. Jag har som sagt drömt om att åka och bo i USA sen jag gick i 6:an, inte bara om att bo där utan även att försöka satsa på en karriär som singer/songwriter. Jag älskar musik och allt som har med det att göra. Så länge jag får hålla på med musik, om det är att sjunga eller skriva spelar ingen roll, för jag blir lycklig av båda två. Så jag tog mitt förnuft tillfånga och började kolla på olika skolor i Californien, men hade även Au Pair i tankarna ett tag. Så länge jag fick åka ifrån Sverige! Jag älskar Sverige men har under en längre period varit lite trött på Sverige. Så jag tror att jag måste komma iväg och försöka uppfylla mina drömmar innan jag kan komma tillbaka till Sverige och uppskatta det så mycket som jag en gång gjorde.
.
Jag har nu bestämt mig för vilket skola jag ska plugga i, och vilken organisation jag ska åka med... Jag söker in till Santa Barbara City College och åker med en organisation som heter Blueberry! Jag letar fortfarande lägenhet, men har hittat två jag är förälskad i. Jag åker i slutet av juli och kommer kanske hem till jul och nyår igen då det är ett lika långt lov som det svenska sommarlovet!
.
Har ni frågor, så lämna gärna en kommentar :)
.
.
Den dagen jag flyttar, ja den dagen kommer jag sakna dig min fina vän!

The hardest part is letting go...

Jag tror inte att jag förstått att jag ska åka... Okej jag har inte skickat in ansökan till skolan än för jag väntar på att betygen ska komma! Men har mailat organisationen som hjälper mig med ansökan och allt och de säger att så länge de får in ansökan innan sista anmälningsdagen så kommer man oftast in!
.
Det kommer bli jobbigt att säga hejdå, det kommer bli tårar och saknad. Men tro mig jag ser fram emot denna resa så mycket, men det kommer bli ett jobbigt hejdå! Jag satt och kollade lägenhet för några dagar sen, som ni ser i inlägget under, och det är verkligen askul att leta! Men då slog det mig: Vad fan har jag gett mig in på?!?! Känslan är väldigt svår att förklara, som ni kanske märker... haha!
.
Det är glädje blandat med skräck! Men mestadels GLÄDJE!! Men the hardest part is letting go...

Santa Barbara...

Sitter och letar lägenhet i Santa Barbara... ska ju som de flesta vet åka och plugga där i något år och då kan det vara bra att ha någonstans att bo! Är väldigt roligt att leta lägenhet, MEN det är svindyrt!!! Har hittat några riktigt fina, och mailat dem... så vi får väl se vad som händer! Lovar att hålla er updaterade!
Om du har några frågor, feel free to drop a comment :)

RSS 2.0