How are you, hello, goodbye...

Au revoir Sverige, vänner och familj! Nu ska man snart gå upp, och har inte ens gått och lagt sig! Klockan 03.30 ringer klockan och planet går ju som sagt 06.30! Så taggad, men livrädd!!!! Men imorgon när jag landar så stannar jag i L.A för natten med familjen Larsson sen så drar jag vidare till Santa Barbara hostel och letar upp Anna och Carro så har vi en lägenhet att signa :D WOOOOOHOOOO!
.
Japp, nu är allt packat och klart och jag önskar nästan att jag var detsamma... Nerverna går på högvarv och jag kan börja gråta för ingenting! PSYKO!!!! haha!
.
Har lite kvar dock, haha. Ska ladda ipoden med musik, och ladda datan :D Och måla naglarna, väääääldigt viktigt!!!! Sen ska jag gå och lägga mig i sängen, försöka sova kan man ju, men lär inte lyckas. Så det blir nog att titta på greys anatomy :)
.
Pusspuss, så hörs vi i Amsterdam eller L.A!!!!!!!!!!
.
(Photo by Eric Andersson)

A chapter ending but the stories only just begun

Hämtade ut mitt pass med visum på posten igår, skönt att ha det i handen nu! Letar fortfarande boende, den förra lägenheten blev det ingenting med då den ena tjejen drog sig ur och då blev det för dyrt för oss andra... så är nu på jakt igen!
.
Frida, Wilma och Tim var här och åt lunch och sa hejdå idag, som alla dessa hejdån man gjort nu så känns det skumt!!!! Farmor och farfar kom förbi också, sa hejdå och kramades läääänge :) Tack för pengarna :)
Nu ska jag packa mina kläder, och skaffa blueberry försäkring sen är jag good to go, så att säga! Är endast en hel dag kvar i Sverige!!!!!!! AHHHHHHHHH :D
.
Kalle och Kattis, med barn, är så gulliga och hämtar upp mig på LAX när jag landar. De är där på semester, så de plockar upp mig :D TACK!!!!!
.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, blir väl roligare inlägg när jag åkt:p
FATTA JAG LÄMNAR SNART DENNA TRYGGHET FÖR NÅGOT HEEEEELT NYTT:D Spännande, men livrädd!!!!!!

Fick ett mail av en tjej som undrade hur länge jag sysslat med musik och om jag kommer lägga upp det här på bloggen.
För att svara på de så, jag har sysslat med musik sen jag var omkring 13 år, är 19 nu, så i 6 år :) Det var Gavin Degraws låt "I dont wanna be" som fick mig att börja sjunga och skriva... ingen aning om varför just den låten, men nu betyder den låten en hel del för mig!
Och ja, en vacker dag, snart hoppas jag, kommer jag lägga upp min musik här på bloggen eller på min hemsida, www.missfamousma.com! Så håll utkik!! :) Och tack för mailet :)
.
Words fail, music speaks!

(http://www.weddingcompare.com/Wedding-Music.asp)

I)t's all about the climb

Att säga hejdå är INTE lätt, att säga "vi ses om ett år" det är svårare, men att säga det till dem som står en närmast det är det värsta! Sa hejdå till mormor idag, sa hejdå till min kusin idag, ska säga hejdå till Hanna och Amanda idag! TAR DET NÅGONSIN SLUT? Antagligen när jag har åkt!
.
Men dessa hejdån är ett "måste", jag har velat göra detta sen jag gick i 6:an och jag ändrar mig inte nu. Jag vill inte ändra mig och jag kommer inte att ändra mig! Jag ska gå efter min dröm, jag ska göra mitt bästa och lite till. Det är min dröm jag vill leva på, det är den som får mig lycklig och det är den som kan ta fram alla mina sidor. Nu låter jag schizofren, haha, men det är jag inte! Men min musik kan ta fram min ledsna sida, min glada sida, min arga sida ja o.s.v. Med min musik är jag lycklig!
.
Så mitt tips är, hur skrämmande det än må vara, gå efter din dröm! GE ALDRIG UPP!! Jag är livrädd, men samtidigt väldigt spänd på vad framtiden håller för mig! :)

Kunde inte sova inatt så jag gick upp och packade ihop mitt rum, nu är det klart och jag har endast kläder kvar i garderoben. Om jag ska få ihop min vecka kommer jag behöva packa klädena inatt! PEPP...! Men vad gör man inte för att få tid med sina kära och nära!
PEACE!
btw, har endast 3 HELA dagar kvar i Sverige!!!!!!!!!!!!!!!! Planet lyfter 06.30 på fredagsmorgon, landar på LAX klockan 12.40 :)
.
(http://www.wingsfoundation.com/indexfiles/lax.html)

Take those dreams and make them all come true!

Har hittat boende!!!! YAY! Jag, Terese, Anna och Caroline kommer att bo tillsammans i en lägenhet nära skolan! Har aldrig träffat dessa tjejer men de verkar trevliga, så det ska bli spännande att träffa dem på fredag! Anna och Caroline är redan i Santa Barbara och ska fixa med kontraktet och allt och flytta in sen kommer jag och Terese på fredag och då måste vi åka till typ IKEA och köpa möbler. CANT WAIT!!!!!!!
.
Området där vi ska bo heter La Brezza Apartments, ser nice ut. Men som sagt så ska Anna och Caroline åka dit på måndag och kolla hur det ser ut och allt.
.
SÅÅÅÅÅÅÅ SKÖNT ATT HA BOENDE NU, eller ja vi ska skriva på kontrakt först men vi har hittat en lägenhet i alla fall och kontaktat hyresvärden!! :D
.

Imorgon kommer även familjen Tybell och säger hejdå, konstig känsla att behöva säga hejdå! På måndag ska jag säga hejdå till mina tyresö pinglor Amanda och Hanna, också väldigt konstig känsla!!! :( Men jag är inte bitter :D

The city of Angels is lonely tonight!

7 DAGAR KVAR, ENDAST 7 DAGAR!!!!!!!!!!! Thats crazy!!!!! Typ det jobbigaste kvar att göra, packa och säga hejdå till alla.
Får lite panik, mitt pass borde komma vilken dag som helst kan tyckas. Skulle kännas skönt att ha det i handen nu!!!
.

.
Och återigen tar vi fram denna goding, nu när det endast är 7 dagar kvar... tar fram det bara för att få lite panik liksom... (smart drag)

.

Ambassad formulär - CHECK

Boka ambassad intervju - CHECK

Ambassad intervju - CHECK

Kursavgift innan 11 augusti - (måste få hem visument)

boka flyg - CHECK

hitta boende - HALV CHECK

CSN - (tar en jävla tid:S)

Bank utdrag - CHECK

Betala bank KVITTO 1120 kronor - CHECK

.

Packa - HALV CHECK

Skicka ut adress, skype, blogg till alla - HALV CHECK

.
.
Min bror har nu fixat denna hemsida till mig, fin va!!? riktigt stolt!! Men signa upp er för nyhetsbrev så får ni ett mail varje gång jag uppdaterar bloggen och/eller hemsidan :D
Glöm inte att bekräfta din email adress :)

Två och en halv vecka senare...

Ja, det är nu två och en halv vecka sen jag fick reda på att jag ska spendera mitt kommande år i Santa Barbara!!!!! Sjukt vad tiden går fort! Lägenhet sökes än, men är inte så orolig faktiskt. Känns skumt, att om en vecka och 9 timmar sitter jag på planet! AHHHHH :D
.
Så, om ni har några frågor... kommentera dem gärna så ska jag svara på dem eller maila dem till missfamousma@hotmail.com!
.
Så idag fick jag återigen kontakt med någon som en gång betydde väldigt mycket för mig, känns inte helt ok. Kommer inte fortsätta ha kontakt så mycket tror jag inte, för mycket historia! Men han är en bra vän, och jag hoppas att vi en dag kan vara vänner! (psst, det är honom mina låttexter handlar om... Daaa.) Jag är "glad" att det blev som det blev, för nu kan jag få en chans att uppfylla en av mina drömmar... Att åka till Santa Barbara! Men för att komma hit, där jag är idag, det har tagit mig en lång tid. Inte bara pga honom utan mycket annat, men nu mår jag bra igen! Tack och lov! :)
.
Stå på dig, annars gör någon annan det! Och våga tro att din dröm kan gå i uppfyllelse, jobba hårt för den och en dag kanske det är du som lever din dröm!!
.
VÅGA!!!!

Will you be with me along the way?

Är det dags att börja räkna ner nu? I guess so :D så... 9 dagar kvar sen åker jag och beger mig in i något nytt. :D
.
Fick hem mina ringar som jag har beställt från forever21 igår, sååååå fina!!!! Kan lägga upp bilder sen, för nu ska jag fortsätta packa ihop mitt rum!

9 DAGAR!


Missfamous/MissfamousMa?!

Jag fick ett mail om en internet butik som heter Missfamous Store, tyckte det var lite coolt att jag går under samma namn som en butik! Så jag valde att ta kontakt med butiken och checka deras utbud, hittade ett par riktigt fina grejer. Så kolla in www.missfamousstore.com ... så Missfamous Store har valt att skriva ett inlägg om MissfamousMa i deras butikblogg! COOLT!!! :D
.
MissfamousMa is dying to have some of these things:
http://www.missfamousstore.com/product/music-note-charm-necklace
= 10$ --> ca. 75 KR
http://www.missfamousstore.com/product/diamond-post-earrings
= 10$ --> ca. 75 KR
http://www.missfamousstore.com/product/diamond-pendant
= 20$ --> ca. 150 KR
.
Så titta förbi på sidan som delar mitt namn, http://www.missfamousstore.com/

How are you, hello, goodbye...

Visumen är nu fixat, sååååå skönt!!!! Ska bara få det hemskickat, tillsammans med mitt pass! Så vad återstår?

To do:

 

Ambassad formulär - CHECK

Boka ambassad intervju - CHECK

Ambassad intervju -CHECK

Kursavgift innan 11 augusti

boka flyg - CHECK

hitta boende

CSN

Bank utdrag - CHECK

Betala bank KVITTO 1120 kronor - CHECK

 

 

Packa

Skicka ut adress, skype, blogg till alla

 

Inte så mycket kvar på den listan, men kanske det största... HITTA BOENDE!!!!!!!!!!!! jaja det löser sig :)


Im just an ordinary girl!

Så många av er söta läsare vet att jag ska åka till Santa Barbara och plugga, de är ju faktiskt det som min blogg handlar om... Men jag, som de allra flesta, har en dröm. Min dröm är att hålla på med musik, jag skriver eget och sjunger. Det visste ni inte va?;D Men så är det, och det är även dels därför jag vill till USA, men jag fick inte åka dit för mina föräldrar om det inte var att jag hade något att göra. Typ plugga eller au pair. Så jag valde att plugga, en jävla erfarenhet får man ju och dessutom kan jag ju alltid plugga musik. Man kan aldrig lära sig för mycket av någonting som man älskar.
.
Men för att komma till beskrivningen av överskriften på detta inlägg, det är en Hannah Montana låt... Jag älskar Hannah Montana/Miley Cyrus. Hennes musik!!! De flesta i min omgivning är rädda för att jag ska förändras när jag åker till drömlandet, de hoppas att min dröm går i uppfyllelse men också att jag alltid ska vara mig själv. Jag kommer säkert att förändras, men inte till det sämre för då skulle det redan ha hänt. Jag är hur lycklig som helst, och mycket kan jag tacka de fans som jag har för. Jag har skrivit autograf och har fått fanmails, vilket jag uppskattar hur mycket som helst... Men en sak, jag kommer inte att förändras, så oroa er inte för mig!
.
Jag älskar det jag gör, och jag hoppas att jag en dag kan leva på det!
.
Detta blev ett låååååååååååångt inlägg så nu säger jag såhär för att avsluta det hela:
"Don't get me wrong, I love who I am. I don't wanna be ungrateful, It probably sounds strange. I really love the role I play, The songs I sing, But with all the fame. The things that seem so simple, suddenly, so far out of reach. Wish that they could see that underneath... I'm just an ordinary girl!"
One day here, one day there And again it's time to go

Jag har nu haft en dejt med ambassadens hemsida sen klockan 07.30 imorse för att se om de kommer med nya tider för intervju... hoppet försvann där ett tag men vid 14.00 kom en tid klockan 08.00 upp, det var den 27 juli. Jag bokade den även fast jag visste att det var sent ute, eftersom att ambassaden behåller ditt pass i några dagar och sedan skickar det till dig?!
.
Men jag fortsatte att uppdatera sidan hela tiden för att kanske finna en ny tid, och gissa vad... klockan 14.30 kom en ny tid ut. Så jag bad mamma avboka den gamla tiden så att jag kunde boka den nya. SÅ nu har jag en dejt med ambassaden måndagen den 19 juli klockan 10.30!!!! ÅÅÅÅÅÅH så skönt, det löste sig!!!!!!!!!!!!!
.
Now Im happy, and now I can finally breathe!
.

And here we go again...

... det var nästan för bra för att vara sant, allt gick så lätt. Mycket att göra men det var ändå lätt... tills nu! DET FINNS INGA TIDER PÅ AMBASSADEN FÖR INTERVJU!!!!!!!!!!!!!!!! Panik panik panik panik panik ja o.s.v.
.
Har mailat Blueberry, organisationen jag åker med, om att det är kris och har även mailat ambassaden i egen hög person! Hoppas på svar, vad fan gör jag annars?!?!?

Another day is gone

Mer att kryssa av på the to do list!! Sweet!

Ambassad formulär - CHECK

Boka ambassad intervju

Ambassad intervju

Kursavgift innan 11 augusti

boka flyg - CHECK

hitta boende

Ska boka ambassad intervju imorgon och letar boende som en gaaaaaaaalning!!! Blir bara mer och mer pepp. Detta är även min sista helg på jobbet, skum känsla men sjukt skönt!
Peace

I'll hold you close, you'll stay forever...

22 dagar kvar tills det att jag lämnar Sverige, ska bli såååå roligt!!! Men samtidigt såååå jobbigt! Åh känslorna man känner går verkligen inte att beskriva, ena sekunden skrattar man av ren lycka, men i andra sekunden gråter man av ångest att lämna alla och speciellt familjen!
.
När jag är nervös kan jag bli arg eller ledsen för minsta lilla grej, det är inte med min mening men så är det. Jag ska göra mitt bästa för att inte låta den sidan komma fram nu de sista veckorna som jag har att spendera med min familj och mina vänner. Jag har redan fått min bror att nästan gråta (förlåt för de), men nu ska jag göra mitt bästa för att inte visa min nervositet som resulterar i att jag är på dåligt humör!
.
Okej, om detta... 22 dagar kvar och tiden flyger iväg samtidigt som det känns som att den står stilla! Sandhamn imorgon, SWEET!!!
Later aligator!
.

3 timmar senare...

Happ, då kan vi bocka en grej på To do listan... "ambassad formulär" är nu ifyllt och klart! Tog endast 3 timmar och lite därtill... kanon kul! Har i alla fall haft trevligt sällskap av en Alexandra :D Hon skulle plugga körteori men gick väl mindre bra när jag satt bredvid och frågade hur fan jag skulle göra på ambassad formuläret.
Slutade med att Alexandra drog fram lite bilder, kulkul att ha i efterhand!!! Speciellt på en dag som denna!!! :S;D
.
Ambassad hej!
.
Alexandra tröttnade och körde på en "Im watching you" (?!)

To do list

Jag och pappa satt och tittade vad som behövde göras, och det var Inte lite!! Han bad mig göra en to do list så att vi vart efter vi gjort något kan stryka det. Lite panik nu.

To do:

 

Ambassad formulär

Boka ambassad intervju

Ambassad intervju

Kursavgift innan 11 augusti

boka flyg

hitta boende

 

Packa

Skicka ut adress, skype, blogg till alla nära och kära

 

haha och jag som trodde att det värst var över... väntan är över ja! Men nu återstår resten. Cant wait though!


Väntan...

VÄNTAN ÄR ÖVER, JAG ÄR ANTAGEN TILL SANTA BARBARA CITY COLLEGE :D:D

Det var en jävla väntan...

... överskriften säger väl allt och lite till. Och jag tror nog att ni väntar lika mycket som jag gör, om inte så väntar ni nog på uppdateringar här i bloggen iaf. Och då kan jag tala om att jag har inte så mycket och skriva eftersom att jag inte vet något än!
Återkommer när beskedet kommer!!! <3

RSS 2.0